Akut sygdom

Akut sygdom

Fejler du noget akut vil vi naturligvis gerne se dig hurtigt.

Du kan enten:

  • Ringe mellem 8-9 alle dage og få tid hos læge eller sygeplejerske hurtigst muligt.
  • Møde i vores daglige akut konsultation, men KUN med visse, afgrænsede helbredsproblemer.

For at minimere ventetiden er der begrænset tid afsat til de akutte konsultationer, så mere komplekse problemstillinger kan IKKE håndteres i akutte tider.

Akut konsultation er til:

Akut opstået helbredsproblemer – som f.eks. hoste, feber, akut udslæt, ændringer i modermærke, øresmerter, akutte mavesmerter, forstuvninger af led, pludseligt opstået smerter i krop eller led

Akut konsultation er IKKE til:

Alt det andet – herunder Rygproblemer, svimmelhed, underlivsgener, graviditetsgener, stress/kriser/psykiske problemer, føleforstyrrelser, hovedpine, diarre, allergi, blodtryksproblemer, længerevarende mavesmerter, sygemeldinger, prævention, diverse henvisninger, attester

Vores personale tager sig af: Blodprøver (aftalte), blærebetændelse, øjenbetændelse, bihulebetændelse, halsbetændelse, mindre sår, HPV og influenzavaccine og svar på HIV test.

Lægerne tager sig af alt det andet.

Er du eller dit barn voldsomt akut medtaget eller har livstruende symptomer ser vi dig naturligvis akut uanset hvornår du ringer eller møder op.

Akut konsultation er 8-8.30 alle dage, onsdag dog fra 14-14:30

Årsagen til ændringerne er vi gerne vi give dig den service at kunne blive vurderet hurtigt, men vi ønsker samtidig ikke at gå på kompromis med din sikkerhed og vores faglighed. Selv om du mener at din problemstilling er ukompliceret og blot kræver en hurtig konsultation, er det måske i vores optik særdeles komplekst og kræver grundig undersøgelse og dermed tid.